Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (2.66 secunde)
Majoritatea companiilor de asigurari practica la asigurarile de raspundere civila auto (RCA) tarife minimale, adica la un nivel cu 10% mai mic decat cel propus de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Pana in 2007, aproximativ 60% dintre firmele de asigurari din Romania vor disparea de pe piata, a declarat ieri Paul Mitroi, director general al Directiei de Reglementare din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Aproximativ 1.400 de firme au conturile blocate prin ordinul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) din cauza neplatii a circa 4.640 de miliarde de lei (136 de milioane de dolari), datorii la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
Astfel, societatile care practica asigurari generale, fara asigurarile obligatorii, trebuie sa aiba un capital minim de 50 de miliarde de lei (5 milioane de lei noi), iar asiguratorii care vand toate tipurile de polite generale si polite de viata vor avea un capital de cel putin 80 de miliarde de lei (8 milioane de lei noi).
Numarul celor interesati de incheierea unei asigurari creste la 59% in conditiile in care ar avea loc o reducere a nivelului de taxare pentru asigurarile sociale de sanatate. ... Din studiu mai reiese ca bucurestenii nu incheie asigurari private de sanatate din cauza lipsei banilor.
Este vorba despre ABC Asigurari, Agras, Allianz-Tiriac, Ardaf, Asiban, Asigurarea Ceccar-Romas, Asirom, Asitrans, Astra, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari Transilvania (fosta SAR Transilvania), Carpatica Asig, Interamerican, Omniasig- AGI, Omniasig-Asirag, Unita.
Potrivit unui comunicat emis de Asociatie, „Consiliul Director al Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania, constatand situatia dramatica prin care trec pensionarii din Romania, nu impartaseste ideea domnului Calin Popescu-Tariceanu ca cei 6,2 milioane de pensionari sa plateasca o noua contributie de asigurari de sanatate“.
Prea putin interes pentru asigurari In teritoriu a iesit in evidenta, in urma verificarilor efectuate de reprezentantii DADR Galati, o situatie destul de trista in privinta societatilor dispuse sa-si asigure culturile.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. ... Majoritatea companiilor de asigurari si-au publicat tarifele pentru anul care vine iar acestea nu depasesc cresteri in marja de 20% recomandata de Comisia pentru supravegherea asigurarilor.
Ministrul Economiei a dat asigurari ca Romania va primi cantitatea zilnica de gaze prevazuta in contractul cu Gazprom. "La Isaccea livrarea se face normal, iar la Mediesul Aurit am primit asigurari ca pina miine (n.r.
Allianz-¥iriac Asigurari a castigat licitatia pentru asigurarea flotei de aeronave a companie Tarom, potrivit unui comunicat al operatorului aerian. La licitatie au mai depus oferte si companiile Omniasig, Astra si BCR Asigurari.
Astfel, pe perioada detasarii, contributia de asigurari sociale va continua sa fie platita in tara de origine pentru primele 12 luni, cu posibilitatea prelungirii cu cate un an pana la maximum cinci ani.
Nota de plata a provocat conflicte Asadar, cam aceasta este procedura prin care platesc despagubirile majoritatea firmelor de asigurari. ... Nu de putine ori s-a intamplat ca service-urile agreate de firmele de asigurari sa intre in conflicte cu clientii care au vazut notele de plata.
In noul sistem, fiecare proprietar va putea opta pentru o companie de asigurari cu care sa incheie polita. ... Implementarea proiectului va depinde insa foarte mult de strategiile societatilor de asigurari.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
Firmele de asigurari sustin, la randul lor, ca nu incaseaza bani pentru a asigura culturile agricole impotriva calamitatilor naturale, deoarece de acest lucru se ocupa statul, iar pagubitul nu poate primi despagubiri pentru aceeasi paguba. ... Se fac asigurari impotriva grindinei, incendiilor etc.
Una dintre noile reglementari, Norma din 23/06/2006 privind gradualizarea masurilor sanctionatorii, prevede ca desfasurarea de activitati de asigurare, in sau din Romania, fara autorizarea CSA, precum si desfasurarea de astfel de activitati, fara a fi inscris in Registrul asiguratorilor, reasiguratorilor si intermediarilor in asigurari si/sau in reasigurari, este considerata infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda penala de la 200 milioane lei vechi la un miliard de lei vechi.
Reprezentantii institutiei nu se opun principiului instituirii obligativitatii acestor tipuri de asigurari, ci modului in care se doreste a fi implementata.
Potrivit Codului Fiscal care va intra in vigoare de la 1 ianurie 2007, pentru primele de asigurari de sanatate si pentru cele de pensii private se va acorda o deductibiliate de 200 de euro.
Directorul general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia, a declarat ieri ca doar un singur spital galatean, mai exact Spitalul Clinic de Urgenta, va beneficia de aceasta clementa financiara ministeriala.
google-analytics.com